LETNÍ SEZÓNA - nejbližší připravovaná vystoupení

30.04.2015 08:10

Úvodem nejprve poděkování všem našim členům za skvělou reprezentaci taneční skupiny během uplynulé plesové sezóny. A sezóna to byla velmi náročná a úspěšná, neboť plesů bylo od nového roku celkem 14. Děkujeme také všem našim příznivcům za skvělou atmosféru a mnoho ,,hřejivých'' ohlasů.

NEJBLIŽŠÍ PŘIPRAVOVANÁ VYSTOUPENÍ:

18.6. 2015      Kloboukový den v Jurkovičově vile v Brně Žabovřeskách,                                                            taneční ukázky - waltz, tango, valčík, foxtrot, quickstep

4.7. 2015       Císařov - oslavy 230 let založení obce,                                                                                                Klobouková taneční akce, 20. - 30. léta - swing, foxtrot, quickstep

Práce na zbrusu novém tanečním programu naší skupiny jsou v plném proudu a již brzy začne společný nácvik. Toto nové taneční vystoupení je určené zejména pro příští plesovou sezónu 2016 - a myslíme si, že se máte na co těšit. Název nebudeme zatím prozrazovat, aby to bylo tak trošku i překvapení. Nové taneční vystoupení doplní stávající repertoár tanečních show  ,,Vítejte v Paříži'',  ,,Filmové melodie''  a  ,,Letem tanečním světem'',  které zůstanou nejspíš vzhledem k výbornému ohlasu u publika v naší plesové nabídce bez zásadních změn.

Pokud máte zájem o zpestření programu Vašeho příštího plesu či jiné akce některým z našich tanečních vystoupení - rezervujte si prosím termín co nejdříve. Již nyní jsou některé termíny plesové sezóny 2016 obsazené.

Těšíme se na Vás  -  Váš ,,DANCE CLUB PŘEROV''